Aici gasiti toate produsele noastre.
Cateva lucruri despre noi
Cataloage de produse pe care le puteti descarca gratuit
  • LISTA CUPRINS
 • Termeni si conditii

  Conditii de utilizare
  Magazinul online bastoane.ro este proprietatea companiei Colos Medical S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J22/3311/2019, CIF RO41808624 Operator de Date cu Caracter Personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 8248 / 28.04.2023.
  Prin intermediul acestui magazin online ne angajam sa va oferim o experienta de cumparaturi placuta si sigura, sa va oferim un serviciu promt si corect, sa va protejam intimitatea, sa va oferim informatii complete si actualizate.
  Partenerul comercial al clientului persoana juridica sau persoana fizica este compania Colos Medical, are în proprietate dispozitivele ortopedice prezentate pe site-ul bastoane.ro, pe care le vinde catre client încasând contravaloarea lor. Aceste bunuri si servicii reprezinta subiectul termenilor si conditiilor prezentate mai jos. Pentru folosirea în bune conditii a site-ului si pentru achizitia dispozitivelor ortopedice va rugam sa cititi cu atentie acest capitol, în cazul în care aceste conditii nu corespund cu cerintele dvs. va rugam sa nu utilizati acest site.
  Colos Medical are dreptul de a efectua modificari ale conditiilor de lucru sau a structurii site-ului bastoane.ro fara a fi necesara o notificare prealabila a utilizatorilor în acest sens.
  Disponibilitatea produselor
  Dispozitivele medicale prezentate pe site se pot gasi în una din urmatoarele situatii:
  - pe stoc, produsul este în depozit si poate fi achizitionat
  - la comanda, produsul nu este pe stoc dar poate fi adus la comanda clientului
  - nu este pe stoc, produsul nu poate fi achizitionat în acest moment
  Colos Medical va onora toate comenzile produselor pe stoc la pretul indicat pe site, comenzile vor fi confirmate telefonic sau pe email, pentru produsele aduse la comanda se va initia o discutie cu clientul pentru stabilirea termenului de livrare, conditii de livrare, etc.
  Prezentarea produselor
  Imaginile si caracteristicile produselor prezentate în site sunt în conformitate cu informatiile primite de la furnizorii dispozitivelor medicale. În mod exceptional pot aparea diferente minore pe care încercam sa le eliminam rapid, în acest sens este mentionat în site ca pozele sunt cu titlu informativ, dar diferentele sunt cel mult de nuanta sau culoare.
  Preturi
  Preturile produselor afisate sunt în Ron, reprezinta pretul final al produselor inclusiv cota de TVA ( 19% ), sunt valabile la momentul plasarii comenzii de catre client, nu contin costurile de curierat catre acesta. Preturile pot suferi modificari fara o notificare prealabila a utilizatorilor, dar vor ramâne la vechile valori pentru comenzile înregistrate. În cazul expeditiei produselor catre utilizator, contravaloarea achitata de client va contine costul produselor si costul serviciului de curierat, aceste costuri se regasesc în factura fiscala.
  Comanda produselor
  Utilizatorul are urmatoarele posibilitati de a comanda un anumit produs:
  - comanda telefonica, prin intermediul unui reprezentant de vânzari, acest mod de comanda se poate efectua în timpul programului de lucru afisat la rubrica “Contact”
  - comanda prin intermediul email-ului, se poate face oricând, în cel mai scurt timp un reprezentant de vânzari va lua legatura cu utilizatorul
  - comanda online, prin accesarea cosului electronic
 • În oricare din variante, utilizatorul trebuie sa comunice toate datele necesare facturarii produselor.
  Comunicarea electronica
  Prin accesarea site-ului bastoane.ro, folosirea, vizitarea, compararea produselor, achizitionarea acestora se realizeaza prin comunicare electronica, aceasta presupune ca utilizatorul consimte sa primeasca notificari de la Colos Medical în modalitatea electronica, inclusiv mesajele de posta electronica sau mesaje prin intermediul site-ului.
  Livrarea produselor
  Produsele ortopedice achizitionate pot ajunge la client în dua moduri: prin ridicarea directa de la sediul nostru indicat in site la rubrica “Contact” sau prin expedierea prin intermediul unei firme de curierat national, în acest caz pe lânga costul produselor se va adauga si costul serviciilor de curierat. Produsele vor fi însotite de factura fiscala cu toate costurile mentionate, certificat de garantie si instructiuni de utilizarea. Termenul de livrare este de 24 – 48 ore daca comanda produsului este înregistrata pâna la ora 12 în cazul oraselor, sau 48 ore în cazul comunelor si satelor. Costul transportului este proportional cu greutatea produselor expediate indiferent de distanta pana la adresa indicata de client. Curierul are obligatia sa predea coletul intact, sa primeasca contravaloarea indicata pe colet si sa elibereze o chitanta în acest sens. Curierul nu are obligatia si nici calificarea sa monteze sau sa faca demonstratii cu dispozitivul ortopedic comandat.
  Modalitati de plata
  Plata cash - ramburs când firma de curierat preda produsul comandat
  Plata prin OP - emis în unul din conturile indicate pe factura în baza careia se efectueaza plata
  Transferul de proprietate
  Dispozitivul ortopedic comandat devine proprietatea clientului în momentul în care acesta achita contravaloarea produsului prin una din modalitatile indicate la capitolul “Modalitati de plata”
  Garantia produselor
  Toate produsele comercializate prin intermediul acestui site au garantie pentru vicii de fabricatie, uzual aceasta este de 12 luni functie de politica comerciala a producatorului. Garantia porneste de la data livrarii produsului, termenul de garantie este indicat în pagina de pe site aferenta fiecarui produs si in certificatul de garantie. Acordarea garantiei unui produs se va face în baza certificatului de garantie, a bonului fiscal si/sau a facturii fiscale. Garantia se pierde in cazul in care au fost aduse orice fel de modificari produsului.
  Returul produselor
  Conform OU 34/2014 produsele comandate online prin intermediul site-ului sau telefonic se pot returna în maxim 14 zile de la primirea acestora printr-un serviciu de curierat. În acest sens va rugam sa descarcati din site „Formular retur” sa îl completati cu datele cerute si sa îl trimiteti catre Colos Medical prin email, fax, curierat. Toate datele necesare expeditiei se gasesc la rubrica „Contact”
   
 • Obligatiile vânzatorului (OU 34/2014, Art.13):
  - ramburseaza toata suma primita pentru produse si transportul acestora, în termen de cel mult 14 zile de la data informarii de catre consumator referitor la decizia de returnare a produselor.
  - sumele mentionate sunt rambursate într-un cont bancar indicat de cumparator. Toate comisioanele privind rambursarea sunt suportate de vânzator
  - daca cumparatorul a decis sa foloseasca o alta firma de curierat decât cea utilizata de vânzator, suma rambursata va fi cea a produselor, costul transportului catre cumparator fiind deja achitat de acesta
  - vânzatorul va rambursa sumele datorate cumparatorului dupa receptia si verificarea produselor returnate care au facut obiectul vânzarii
   
 • Obligatiile cumparatorului (OU 34/2014, Art.14):
  - cumparatorul anunta vânzatorul în termen de maxim 14 zile de la data primirii produselor decizia sa de returnare a acestora. Descarca de pe site „Formular de retur” îl completeaza cu datele cerute si îl expediaza vânzatorului prin posta electronica, prin fax, sau prin curierat folosind datele de identificare de la rubrica „Contact” din site.
  Cumparatorul poate anunta decizia de retur comunicând prin posta electronica, fax sau curierat postal printr-o exprimare proprie care sa contina datele necesare pentru identificarea comenzii si a produselor returnate.
  - cumparatorul returneaza produsele în ambalajul initial si în stare perfecta de functionare în termen de cel mult 14 zile de la data comunicarii catre vânzator a deciziei de returnarea
  - consumatorul suporta costurile legate transportul produselor returnate catre vânzator.
  Exceptari de la dreptul de returnare (OU34/2014, Art.16)
  - articole de igiena intima, saltele, saltele antiescare si alte produse din aceeasi categorie.
  Date personale, cofidentialitate
  Prin interactiunea cu site-ul bastoane.ro prin intermediul formularului de contact, prin email sau crearea unui cont, utilizatorul îsi da implicit consimtamântul ca datele sale personale sa fie înregistrate de Colos Medical pentru a fi utilizate în procesul de facturare si expeditie a produselor. Colos Medical va folosi aceste date doar pentru realizarea contractului cu clientul, nu va furniza nici-o informatie privind datele personale catre terti respectând confidentialitatea acestora. Colos Medical nu poate fi facuta responsabila daca utilizatorul pierde useru si/sau parola periclitând securitatea contului personal deschis pe site. Datele personale sunt stocate pe serverul providerului care ofera gazduire pentru bastoane.ro, server securizat informatic. Compania Colos Medical SRL este înregistrata ca Operator de Date cu Caracter Personal de catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 8248 / 28.04.2023.
  Reclamatii, drept aplicabil, litigii
  Pentru orice nemultumire va rugam sa ne faceti o notificare scrisa fie prin intermediul formularului de contact din site sau pe email-ul office@bastoane.ro. Prin folosirea (vizitarea si/sau achizitionarea de produse) site-ului utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile române vor guverna Conditiile si termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice natura aparuta între utilizator si compania Colos Medical. Orice litigiu, de orice natura între client si compania Colos Medical se va rezolva pe cale amiabila, în cazul în care acest lucru nu este posibil se va apela instanta competenta în conformitate cu legislatia în vigoare.
  Declinarea responsabilitatii
  Compania Colos Medical SRL îsi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site în scopul comercializarii în conformitate cu informatiile primite de la furnizorii dispozitivelor ortopedice. Imaginile de pe site aferente produselor sunt cu titlu de prezentare, produsele efectiv livrate putând diferi usor de acestea în principal privind culoarea.
  Colos Medical SRL nu garanteaza disponibilitatea în stoc a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda, în cazul în care anumite produse nu mai apar în oferta curenta a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive (lipsa momentana din stoc, epuizarea editiei, etc).
  Valoarea maxima a obligatiilor companiei Colos Medical fata de orice client în cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate o reprezinta valoarea sumele încasate de Colos Medical SRL de la respectivul client. In cazul în care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, societatea Colos Medical SRL isi rezerva dreptul de a anunta clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparuta si de a anula livrarea respectivului produs, daca livrarea nu s-a efectuat inca si daca clientul, in urma corectarii informatiei de catre Colos Medical, nu mai doreste produsul.
  Dispozitii finale
  Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii si achizitionarea produselor, clientul accepta prezentele conditii si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil încheiat.
  Sugestii, comentarii
  Orice comentarii si sugestii referitoare la serviciile si/sau produsele noastre sunt binevenite, pot fi transmise pe adresa office@bastoane.ro sau pe formularul de contact din site
  Va multumim ca ati ales www.bastoane.ro ! Informatii utile: Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului, telefon 0800.080.999, site www.anpc.gov.ro
   
     

  bastoane.ro
  0753.91.87.87
  office@bastoane.ro
  www.bastoane.ro

  prima pagina | produse | despre noi | download | contact | bastoane cod | carje | cadre de mers | orteze | scaune cu rotile | ajutoare de zi cu zi